Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

22 Haziran 2015 Pazartesi

Avcılar Gider Tikanikligi Acma-99TL

Avcılar gider tıkanıklığı açma işi yapan tesisatçı firmamıza 0533 355 94 93 ten veya 0212 674 69 83 nolu sabit hatlarımızdan ulaşabilirsiniz. Tuvlet tıkanıklığı açma artık zor değil kırmadan açmak mümkün yaylı robot cihazları ile sorunsuz ve terremiz bir şekilde...


Yukarıdaki örnekte avcılar tuvalet tıkanıklığı açma çalışması bulunmaktadır. Tıkanıklığın nedeni temizlik görevlisinin gidere temizlik teli kaçırması sonucunda geri taşmalar olmuş ve su gitmez duruma gelmiştir. Müşterimiz Çözüm Merkezi firmamızı aramış ve tıkanıklığı sorunsuz bir şekilde gidermiştir.

Gider Açma

Avcılar gider açma için çok uğraştınız tıkanan her ne ise tuvalet , küvet , mutfak gideri farketmeksizin daire ve iş yerlerinde oluşan tıkannıklıkları Avcılar semtinde biz açıyoruz. Amacımız avcılar tıkanıklık açan tesisatçı denildiğinde veya avcılar gider açan tesisatçı denildiğinde akla ilk gelen isim olmak. Tıkanıklığı nasıl açtığımız hakkında biraz yazı yazmak istiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Neresi tıkalı olursa olsun ilk önce kamera sistemi salınarak neden tıkandığını görüntüleriz aynı zaman tıkanıklığın yeri kaçıncı metrede bilmek bize yarar sağlayacaktır aşağıdaki resimde avcılarda kamera ile tıkanıklık yeri tespiti yapılamaktadır.


Avcılar gider tıkanıklığı açma başlangıcı kamera ile görüntülemekten geçmektedir. Bu sayede tıkanıklığın geçici ve kalıcı olma durumlarını araştırmaktayız. Yazımızı okuyanlar va be böyle teknoloji mi vardı diye hayretler içinde kalmış olabilirsiniz ama bu gerçek ve sizde bu hizmetlerden en ekonomik fiyatlarla faydalanabilirsiniz. Avcılarda tıkanıklık açan tesisat firmamıza nasıl ulaşabilirsiniz ? İster sabit telefonlardan isterseniz gsm hatlarımızdan bizi arayarak randevü talep edebilirsiniz. Eğer tıkanıklık açma konusunda kafanızda hala soru işaretleri varsa ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Avcılar gider tıkanıklığı açan yer artık var ve aynı gün içinde sizleri bekletmeden servis hizmeti vermekteyiz.

Avcılar kameralı kanal açma

Avcılar kamera sistemleri kullanarak kanal açma işlemleri yaptırmak istermisiniz ? 20 metre giderin içini görüntüleyen firmamız tıkanıklığı ulaştığı anda sabitlenerek neden tıkandığını saptar veona uygun parçalıyıcı elmas uç seçilerek tıkanıklık giderilmeye çalışılır.

Ambarlı, Kameralı Robotla Cihazlı Ambarlı, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Merkez, Kameralı Robotla Cihazlı Merkez, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Cihangir, Kameralı Robotla Cihazlı Cihangir, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Denizköşkler, Kameralı Robotla Cihazlı Denizköşkler, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Firuzköy, Kameralı Robotla Cihazlı Firizköy, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Gümüşpala, Kameralı Robotla Cihazlı Gümüşpala, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Mustafa kemelpaşa, Kameralı Robotla Cihazlı Mustafa kemalpaşa, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Tahtakale, Kameralı Robotla Cihazlı Tahtakale, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar
Ünüversite, Kameralı Robotla Cihazlı Ünüversite, Tuvalet Klozet Banyo Lavabo Mutfak Kanal Logar



Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...