Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

16 Haziran 2015 Salı

Ayazaga Tuvalet Tikanikligi Acma


Ayazağa tuvalet tıkanıklığı açma ekibimiz ile doğru tesisatçı seçimini de yapmış oldunuz.Firmamıza 0212 417 21 87 veya 0533 355 94 93 ten ulaşabilirsiniz. Eğer isterseniz merkez telefon numaralarımızda yukarıda yer almaktadır. Fakat bizim çalışma sistemlerimiz hakkında bazı konuları merak ettiğinizi düşündük ve özel bir yazı dizisi hazırlama kararı aldık.

Ayazağa tuvalet tıkanıklığı açm
a esaslı yöntemler kullanan bir firmadır ve temizleme sırasında borulara zarar gelmeden işlemleri tamamlar. Duş alırken dikkat etmeniz gereken bir konu kullandığınız suların fayans üzerindeki yada küvet içinden hızlıca gidip gitmediğidir. Küveti ağzına kadar doldurdunuz diyelim ve evyedeki tıpayı kaldırdınız. Girdap halini alıp hızlıca akmıyorsa sorun vardır ve iç bölgelerde bir takım atıklar suyun yavaş akmasını sağlayacak düzeyde boyut oluşturmuş demektir. Bazen küçük plastik parçalar, pet şişe kapağı yada buna benzer tek hatalık maddelerde problemler oluşabilir. Evye kaldırılıp, hemen ne olduğu yüksek çözünürlüklü cihazımız ile anlaşılır ve ardından o bölgeyi açarız.

Tıkanıklık Açma


Ayazağa tıkanıklık açma
kaliteli ve yerinde müdahaleler ile yapılan bir tesisatçı departmanımız olup atıklar tesisatlarda ne kadar çok olursa olsun, mutlaka hepsi temizlenecektir. Asla endişeniz olmasın. Evlerimizde çok sayıda kullandığımız musluklarda bazen tıkanabilir. Bazen aşırı gürültü oluşturur ve burada iç basınç dengesizliği, havanın artması ve suyun biraz az gelmesi etkendir. Su az geliyorsa vanaların tam kapasite çalışıp çalışmadığı, boru çaplarının kontrollerinin yapılması ve iç kısımlardaki atıkları bulmak için bar basıncına akustik cihaz ile bakılması gerekebilir.

Ayazağa tuvalet tıkanıklığı açma
işlemlerinde elektronik cihazlara öncelik veriyoruz. Borunun örneğin 16.cı metresinde içten gönderdiğimiz cihaz ile iç çapları komple ak pak hale getirebiliyoruz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...