Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

4 Temmuz 2015 Cumartesi

Fatih Tuvalet Tikanikligi Acma

 Fatih tuvalet tıkanıklığı açma işleri robot ve kamera sistemleri kullanılarak yapılmaktadır. Aynı gün içinde tuvalet tıkanıklığı açma hizmeti veren firmamızın yeri Fatihte dir.

Fatih tuvalet tıkanıklığı açma teknisyenlerimiz tadilat masrafı olmadan çalışmaktadır. Örneğin atık temizliği yaparken boru hasarını gördük. Tadilat için masraf ödemezsiniz. Biz tüm işlemleri yaparız ve anahtar teslim yeniden kullanılabilir hale getiririz.

Tuvaletten Koku Geliyor

Fatih tuvalet tıkanıklığı açma ile lağım kokularına artık son diyebiliriz. Kalitesiz tuvalet kâğıtları, atılan çok sayıda farklı maddelerin neden olduğu etkileri binanızdan silmemizi ister misiniz? Tuvaletlerden gelen aşırı koku aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir ve maalesef tuvaleti kullanmayı bile istemeyebilirsiniz. Bu aslında çok yönlü bir problem olabilir. Örneğin alaturka tuvaletlerin hepsinde bir miktar su gider içinde bulunmaz. Atık madde orada durduğu sürece koku yapar. Buna da neden olan tıkanıklık olabilir. Alafranga yani klozet sistemlerde ise bir miktar su dipte her zaman bulunması gerekir. Yalnız bunun olmayışı rezervuar ile alakalı soruna ilişkin olabilir. Yani bu sorunda rezervuar aksaklığı kokuya neden olabilmektedir. Fakat gider içine hangi maddeyi atarsanız atın koku tamamen kamufle olmayacaktır. Aynı şekilde klozetin olduğu ortama çeşitli sprey ve güzel kokular sıkmanız biraz rahatlatır fakat sorunu asla çözmez. Bu şekilde çözüm için her iki tesisat sisteminde kullanılabilecek kameralı ekipmanlar ile araştırma ve maddelerin çok uzağa gitmesini sağlayacak kanal açıcı ile probleme “dur” diyebilirsiniz. Servis ücreti son derece makul rakamlarda seyretmekte olup kesinlikle elektronik cihazlar ile yani fiziki müdahale bu alanda en etkilisidir ve biz ithal orijinal cihaz ile bunu bilinçli şekilde yapmaya devam ediyoruz.

Fatih tuvalet tıkanıklığı açma bakım ve onarım işlemleri sırasında kaliteli kimyasallar ve özellikle fiziksel olarak direk atığın ilerlemesini durduracak teknikleri firmamız kullanmaya devam ediyor.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...