Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

11 Temmuz 2015 Cumartesi

kaynarca tuvalet tikanikligi acma

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda buluna kanal açma makineleri ile tıkanmış gider borusu kırılmadan açılmaktadır. Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda uzman firmamız aynı gün içinde hizmet vermektedir.

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma hizmetleri ofis ve iş yerleri, çok sayıda WC ve pisuar tuvalet sistemleri için verilmektedir. Ayrıca lavabo, banyo gibi hatlar içinde tıkanık açma servis hizmetlerimiz devam etmektedir.

Tıkanıklık Açma Hizmetleri

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma titiz işçilik garantisi ile faydasını hemen hissedeceğiniz ve aynı sıkıntıların tekrarlanması zayıf olacak şekilde tam yerinde hizmet sağlamaktadır. Lavabo etrafındaki sabun artıklarını bilirsiniz. Kullanıldıkça küçülür ve bir müddet sonra kalan parçayı ortadan kaybetmek isteriz. Atılacak yerler arasında lavabo olduğu kadar tuvalette yer alabilir. Her ikisi de aslında yanlış ve çöpe gitmesi en mantıklısıdır. Fakat tuvalete bu şekilde atılan sabunların çözünmesi bile güçlü bir sürtünme isteğine bağlı olduğu için pimaş içlerinde yapışıp orada bir hayli çap kısmını daraltacak şekilde problem kaynağı olabilir. Bu örneğimiz “neden tuvaletim tıkandı” şeklinde soruları bulunan okurlarımıza küçük bir örnek amacı olmasıyla paylaşıldı. Sabunun belli bir ağırlığı vardır ve bir süre sonra hareketsiz kalacak şekilde belli yerlere yapışabilir. Üzerine eklenecek özellikle saç, sakal artıkları veya bazı atıklarla büyümeye başlar. Aslında bu sorunu aşmak oldukça kolaydır. Örneğin 5.ci metrede böyle bir sorun varsa kanal açıcıyı çok yakınına getiririz ve 1 metre kadar ileri gitmesini sağlamak bizim için birkaç saniyedir. Ayrıca kamera ile takibini yapmamız olağanüstü başarı kalitesini beraberinde getirmektedir.

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma
olarak üretim tesisleri ve apartman dairelerinde yer alan sıhhi tesisat üniteleri için en verimli ve hızlı işçilik ile temizliği sizlere vaat ediyoruz.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...