Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

2 Temmuz 2015 Perşembe

sancaktepe tuvalet tikanikligi acma

Sancaktepe tuvalet tıkanıklığı açma servisiniz her zamanki gibi kaliteli ve görev bekleyen elemanlarımız sizlere bir telefon kadar yakındır. Amacımız en iyi hizmeti uygun rakamlarla sunmak.








Sancaktepe tuvalet açma konusunda kameralı görüntüleme ve kanal açma robotları ile hizmet sunmaktayız. Tıkanmış tuvalet borusunu kırmadan açıyoruz.

Tuvalet tıkandığında ne yapmalıyız ?

Sancaktepe tuvalet tıkanıklığı açma uzmanlarımız ile servis ağımızdaki çalışanlarımıza eklenen akıllı robot sistemlerimiz ile açamayacağımız atık, temizleyemeyeceğimiz boru sistemleri yoktur. Hangi tür tuvalet sistemi kullanırsanız kullanın gider hatları aşağı yukarı aynı çaptaki malzemeden üretilmiştir. Temiz su boruları metal, gider hatları genelde plastik boru sistemleri ile döşenmiştir. Genelde gider için olanlarda pimaş sistemler esas alınır. Apartmanın hangi yaşta olduğu ve malzeme kalitesinin ne olduğu ilerde yaşanabilecek arızaları aşağı yukarı tahmin etmemizi sağlayabilir. Tuvaletin etrafından kurt, fare, solucan, böcek ve benzeri canlıların çıkması boruların yıprandığı ve bu alanlardaki boşluklardan canlıların gelebileceği anlamını çıkartabilir. Buna neden olan atık maddelerin orada uzun süre kalması, zamanla eritebilecek kıvama getirmesi veyahut kullandığınız asitli temizleyicilerin verdiği zarar olabileceği gibi diğer bir ihtimal klozete atılan bazı cisimlerin direk hasar oluşturması olarak özetleyebiliriz. Bu türdeki sorunlarda boruda kimyasal ile dolgu yapılıp yapılamayacağının kamera ile araştırılması gerekiyor. Eğer imkânsız ise yer tespiti kamera ile yapılarak o borunun değiştirilmesi aşamasında da  sancaktepe tıkanıklık açma ekiplerimiz sizlere destek olabilir. Fakat tuvaletlerinizdeki tıkanma sıklığına göre bizleri ararsanız her zaman iç temizliği yapabiliriz.

Sancaktepe tuvalet tıkanıklığı açma telefonlarımızı şimdi arayarak avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. En iyi hizmeti almak sizlerin de hakkı.










tuvalet tıkanıklığı açma


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...