Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

7 Ağustos 2015 Cuma

Gümüşpala Tuvalet Tıkanıklığı Açma - 0212 674 69 83 - 99 TL

Gümüşpala tuvalet tıkanıklığı açma son teknoloji kamera sistemleri ve robotlarla sadece 99 TL bizi 0212 674 69 83 ten arayabilirsiniz.

Gümüşpala tıkanıklık açma gelişen teknolojinin tam olarak izinde ve son derece mantıklı kararlar alan ekip ile güçlenerek ilerlemektedir. Tesisat mağduriyeti yaşayan müşterilerimizi anlıyor ve bir an önce bu sorunu çözmek istiyoruz.



Robotla Kırmadan Açma

Gümüşpala tuvalet tıkanıklığı açma tamircilerimiz ile klozet fırçası ve daha önemlisi sıklıkla kullanmaya başladığını pompa gibi araçları bir daha kullanmamak için bizleri şu anda aramanız gerekli. Tuvaletlerdeki atık yoğunluğu sürekli sabit kalmaz. Bazı zamanlar büyük oranda ortadan kalkabilir ve bunu sağlayan çeşitli temizleyiciler, çözücüler olabilir. Yalnız burada en kritik nokta henüz yeni yeni gelişme sürecinde yer alan atıkları kastettiğimizdir. Boru çapları %50’den fazla sırf atık nedeni ile daralmışsa buna “dur” diyecek ve atıkların çözünmesini, parçalanmasını sağlayacak temizleyiciler değil tam aksine cihaz ile müdahaledir. Boruların yerlerinden çıkmaması, betonarme veya ahşap binalarınızın yüzeyine zarar gelmemesi, tüm işlemlerin tamamen gider içlerinden yapılması, etrafa mikrop veya atık suların sıçramaması en önemli artılarımız arasında yer almaktadır. MEB sertifikalı personelimiz gider içlerinden canlı şekilde görüntü alması, cihaz ile yol bulunmasını sağlaması ve kanal içinde sadece çok kısa süre araştırma, temizlik zamanını ayırması buradaki atıklar için en iyisidir. Bulunan atıklar için kanal açıcı genelde çapları büyük oranda kaplayan maddeler için en etkilisidir. Birkaç saniye içinde 1-2 metre kadar ileriye taşır ve su bastıktan sonra onlara daha uzağa taşıyabiliyoruz.

Gümüşpala tuvalet tıkanıklığı açma olarak tıkanıklık açıcı çeşitli tabletler ile vakit kaybetmenizi hiç istemiyoruz. Biz mekanik uçlara sahip elektronik cihaz kullanıyoruz. Kamera ile atığı tespit eder, bulur, ilgili parçayı atığa saplar, birkaç tur döndürür ve oradan kurtarırız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...