Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

2 Ağustos 2015 Pazar

Samandıra Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99 TL 0216 612 55 90

Samandıra tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 99 TL den başlamaktadır firmamıza 0216 612 55 90 dan ulaşabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma son teknoloji cihazlar kullanılarak yapılmaktadır.

Tuvalet açan tesisatçı

Samandıra tıkanıklık açma cihazı ile uzman çalışanlarımızla boruları yerlerinden asla söküp, tek tek temizleme gibi külfetli girişimlere girmeden tesisatlarınızın içini nasıl daha kullanışlı hale getirebileceğimizi anlatmamızı ister misiniz?bSamandıra tuvalet tıkanıklığı açma plastik yada metal içindeki tüm çevrelerin temizlenmesi için kökten çözüm üreten bir cihaz olup, tam temizlik isteyen müşterilerimize yöneliktir. Sadece uygun boru çapı olan sistemlerde çalışabilir ve bunu genelde 10cm çapındaki borularda uygulamaktayız.

Samandıra tuvalet tıkanıklığı açma cihazını bilgisayara bağlayarak, (dizüstü) analizlerin görsel ve işitsel olarak gösterge üzerinde tazelendiği bu sistem ile tıkanıklıkları asla 1 haftada değil sadece 3 saat içinde açmamız mümkündür. Cihaza bağlanabilecek çok sayıda aparat vardır ve teknik konulara girdiği için tüm özelliklerini anlatmak istemiyoruz. Lakin en önemli işlevsel özelliklerini basit bir dil ile sizlere aktarmaya devam edelim. Samandıra tuvalet açma yaklaşık dakikada 2800 devir gücü üretebilen ve dakikadaki akış hızı 17 l olan bu cihaz yardımı ile atıkların önce kanal açıcı ile parçalanması ve sifondaki gücün çok üzerinde cihazdan gelen su ile tazyik oluşturulması ile tertemiz bir hale bürünmesini ister misiniz? Bir diğer ismi kanal yıkama makinası olup tesisat ana malzemesi ne olursa olsun hepsinde çalışabilir ve tam aradığınız çözümdür.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...