Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Tıkanıklık Açan Kimyasallar

Tıkanıklık açan kimyasallar tıkanmış lavabo , tuvalet ve pimaşlarda etkili olabilir ancak kullanmadan önce ortamı iyi hazırlamanız olası felaketlerin önüne geçmenizi sağlar. En iyi lavabo açıcı kimyasal kullananlar bile bazen mağdur oldukları görülmüştür.


Yukarıda resim gerçek bir kesittir tıkanan lavaboyu açmaya çalışan ev hanımı kimyasal yüzünden vucudunda ve evinin çeşitli yerlerinde tahribatlar oluşmuştur. Bizim önerimiz bu işin uzmanlarını armanız olaraktır sadece 99 TL ye risk almadan lavabo tıkanıklığını açtırabilirsiniz. Uzman lavabo açıcı firmamızdan destek alırsanız ilerde oluşabilecek tıkanıklıklarında önüne geçmiş olacaksınız.

Lavabo Aç Kimyasallarınn Zararları

  • Olası bir ani tepkimede size zarar verme olasılığı fazla görünür bir şekilde zarar vemesinin yanında soluğunuz ağır kimyasal bileşenler gelecekte veya yakında nefes alma darlıkları ve çeşitli hastalıklara neden olabilir.
  • Bunun yanında tıkanıklık açan kimyasallar tesisata zarar verebilir nasıl mı ? Gider bağlantı boruların aralarında bulunan plastik contalar kimyasal tepkimeye dayanamayarak eriyebilir. Sonucunda boruları kullandığınız zaman o contaların arasından su sızar ve alt komşunuzun tavanına iner sonuç olarak tesisatı değiştirmek zorunda kalırsınız. 
  • En iyi lavabo açan kimyasal bile size zarar verme olasılığı vardır. Ancak genede denemek istiyorsanız uyarılarımızı ciddiye alınız.
Lavabo açma kimyasalı kullanılmadan önce mutlaka bir eldiven bulun eldivenin sağlam olduğuğu kontrol edin . Kimyasala en son dokunun sonra suyu 100 derecede 1 veya 2 litre kaynar hazır tutun kesinlikle devamlı kullandığınız çay için vb için bir şeyi kimyasala yaklaştırmayın. En uygun sıcak suyu tuvalette kullandığınız bir şeye boşaltın . Ardından lavabo açan kimyasalı tıkalı olan gidere dökün . Ancak ağız ve burnunuzda solunumu durdurun o kısa dakika içinde çünkü yoğun bir duman çıkacaktır. Gider bağlatı boruları zarar görebilir bunun sorumluluğu size aittir biz gereken tüm uyarıları yapmaya çalıştık.


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...