Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

12 Eylül 2015 Cumartesi

Çobançeşme Tuvalet Lavabo Tıkanıklık Açma 99TL > 674 69 83

 Çobançeşme tuvalet tıkanıklığı açma , lavabo açma , tuvalet açma ve tıkanıklık açma işleri yapan tesisatçı olarak kırmadan robotla hizmet veriyoruz. Tuvalet tıkanması ancak robotla açılır en ekonomik servis hizmetini Çözüm Merkezi firmamız verir.

Çobançeşme Tıkanıklık Açan Tesisatçı

Çobançeşme tuvalet tıkanıklığı açma alanında çağrı hatlarımızdaki standartları da iyileştirmeyi uzun süre önce başardık. Müşterilerimiz bizlere daha rahat şekilde ulaşabilmeleri için farklı zaman dilimleri için (gece ve gündüz) özel numaralarımız sürekli açık ve sizlerde çağrı beklemekteyiz.

Çobançeşme tuvalet açma garantili olarak hizmet veren ve özellikle sorunların aşırı bir ücret almadan ortadan kaldırılması konusunda destek olan bir ekiptir. Küçük bebek veya çocuk bakıyorsanız eğer onların bezlerini de temizlemek için bazen dışarıda yakalanabilirsiniz. Gerek AVM tuvaletleri, gerekse iş yerleri, apartman daireleri olsun çöp bulunamadığı zaman pratiklik için tuvaletlere atılan ve orada değiştirilen alt bezleri nedeniyle tesisattaki problem zaman zaman doruk noktaya ulaşabilmektedir. Biraz küçük gibi görünse de bantları ile katlanması ve yumak haline atılması, üstelik gider içinde kaybolmasının sağlanması, sonraki gelen kişi tarafından tesisatın sorunlu olduğu şeklinde şikâyetleri gündeme taşıyacaktır. Elbette bu problemi aşmak için boruyu bir hayli tıkayan bezi geri çıkartmak daha mantıklı gibi olabilir. Ustalarımız gelir ve gider içinden bezi bulur, spiral başlık yani diğer adı ile nesneleri yakalama özelliği olan aparat ile o bez yakalanır ve geriye doğru çekilmeye çalışılır. Çok zaman almaz ve varsa ayrıca atık madde onları da kanal açıcıyı takarak hızlıca temizleme imkânımız vardır.

Çobançeşme tuvalet tıkanıklığı açma
ekiplerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Faaliyetlerimiz her zaman müşteri eksenli, kalitemizi artırmak ve sizlere daha iyi hizmet vermek adına iyileştirmeler yapılarak devam edecektir.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...