Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

18 Eylül 2015 Cuma

Gayrettepe Tuvalet Lavabo Tıkanıklığı Açma 99TL 674 69 83

Gayrettepe tuvalet lavabo tıkanıklığı açma 99 TL bize 0212 674 69 83 ten ulaşabilirsiniz kırmadan robotla gider tıkanıklığını açıyoruz. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 100 -150 TL arasında değişmektedir.


Tıkanan Tuvaleti Ve Lavaboyu Kırmadan Açıyoruz

Gayrettepe tuvalet açma teknisyenlerimiz ile atıklar konusunda içinizi rahatlatacak bazı haberler vermek istiyoruz. Atık bulma sanıldığı kadar zor değil ve bunun için tesisatı kırmaya, dökmeye, içini açmaya gerek yoktur. Klozet veya diğer sistemleriniz zarar görmeyecek ayrıca garantili ve faturalı olarak işlemlerde bulunmaktayız.

Gayrettepe tuvalet tıkanıklığı açma personelimizin sifonun tam olarak yapamadığı işlevi yani eksik kalan parçasını tamamlayıcı rolü bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi sifonu ne zaman açarsanız birkaç litre su gider. Elbette bahçe hortumundaki gibi tazyikli bir yapı içerisinde bu oluşum meydana gelmeyecektir. Su akarken amaç atıkların tuvalet içinden gitmesini ve bir miktar uzaklaşmasını sağlamaktır. Fakat aşağı yönlü boruların olması gerekirken biraz yükselti şeklinde yapı var ise maalesef sıkıntı atıkların takılıp kalması şeklinde nitelikli olarak kendisini gösterebilir. Sabahtan akşama kadar sifonu açsanız da tam olarak etkili maalesef olamayacaktır. Biz burada fark oluşturmak için cihaza temiz su kısmını bağlarız ve basınçlı şekilde boru içinde fışkırtarak akmasını sağlarız. Her ikisi arasındaki farkı sanırız sizde gördünüz. Ayrıca bunu rastgele veya “ya tutarsa” gibi değil yüksek çözünürlüklü kameramız ile anlayarak, etkisini ölçerek yapmaktayız.

Gayrettepe tuvalet açma ile %100 temizliği ve hijyeni sizlere robot teknolojisi ile sunmaktayız. Asitli temizlik ürünlerini isterseniz satın alıp denemeler yapabilirsiniz. Karbonat ve sirke karışımı gibi maddelerde de aynı şekilde önerebiliriz. Fakat rahat bir şekilde açılacağının garantisi yoktur. Bu nedenle bizleri göz ardı etmeyin ve destek alınız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...