Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

9 Ekim 2015 Cuma

Şişli Tuvalet Tıkanıklığı Açma Robotla 0212 417 21 87

Şişli tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda özel robotla tuvalet açma , lavabo açma , pimaş açma hizmetleri 99 TL den başlayan fiyatlarla verilmektedir. Tuvalet tıkanıklıklığı açma problemleri başta olmak üzere oluşan tüm tıkanıklıklara çözüm üretiyoruz.




Gider tıkanıklıklarını modern cihazlar kullanarak birkaç dakika içinde açan ekibimiz, Şişli’nin her yerine sabit servis ücreti ve “garantili” çözümlerle servis vermektedir. Avrupa’dan ithal görüntüleme sistemleri ve kırmadan tıkanıklık açma işlemi gerçekleştiren robot cihazlarla; tuvalet, banyo ve mutfak gideri, lavabo, kanal, logar ve kanalizasyon tıkanıklıklarının tamamını açmaktayız. Şişli tıkanıklık açma servisimiz bu tesisat problemini en ekonomik şekilde gidermekte, sizleri günlerce bekletmeden kısa sürede “kesin” çözüm sunmaktadır. Şişli geneline servis veren ekibimiz tesisat yenilemeden armatür montajına, su kaçağı tespiti ve onarım çözümlerinden tesisat döşeme işlerinize kadar tüm ihtiyaçlarınızı en kaliteli hizmetlerle karşılamaktadır.

Kırmadan Tıkanıklık Açma Hizmetlerimiz


Banyo ve mutfak giderleri, tuvalet ve lavabo tıkanıklığı gibi problemlere hızlı ve ekonomik çözümler üreten Şişli tıkanıklık açma servisimiz seneler öncesinin değil, günümüzün son teknolojisinin sağladığı imkanları değerlendirmektedir. Kanal, logar ve kanalizasyon tıkanıklığı gibi çok daha geniş bir kesimi ilgilendiren, bu sebeple hemen çözülmesi gereken tıkanıklık problemlerine de kısa sürede çözüm getirmekteyiz.

Her yerin kırılmasına ve dolayısıyla tamir maliyetini arttıran eski usul tıkanıklık açma işlemleri, ayrıca gider açıldıktan sonra ev ve işyerinizin tadilat görmesini gerektirir. İnşaat alanına dönen ortalığı eski haline getirmek için çoğu zaman gider açma hizmeti için ödenenin de fazlasını harcamak gerekir. Üstelik bu eski usul tıkanıklık açma işlemlerinde herhangi bir garanti verilmesi de güçtür. Garantili Şişli tıkanıklık açma hizmetlerimizde özel gider içi görüntüleme sistemleri kullanan ekiplerimizse tıkanıklığın kesin olarak açıldığından emin olma imkanı sunar. Kırmadan tıkanıklık açma işleminde kullandığımız Rothenberger R600 robot sistemler, Alman mühendisliğinin bir ürünü olarak her tip tıkanıklık sorununu pratik bir biçimde giderebilmektedir. 30 metreden daha derindeki lavabo, tuvalet ve hatta kanalizasyon tıkanıklıklarda bile R600 ile problemin çözümü dakikalar almaktadır. Üstelik bu robot cihaz atık su giderine hiçbir zarar vermemekte, sadece tıkanıklığa yol açan yabancı maddelere müdahalede bulunmaktadır.

Şişli Geneline 7/24 Servis Veriyoruz


Profesyonellerden oluşan servis ekibimiz siz değerli müşterilerimize Şişli genelinde kesintisiz olarak haftanın tüm günleri, günün her saati kırmadan tıkanıklık açma hizmetleri vermektedir. Şişli tıkanıklık açma servisimizden hemen randevu almak, fiyat veya sadece bilgi istemek için telefon açmanız yeterli.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...