Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

1 Ekim 2015 Perşembe

Ümraniye Topağacı Tıkanıklık Açma – 99 TL 0216 612 55 90

Ümraniye topağacı tıkanıklık açma hizmetlerimiz ; lavabo açma , banyo açma , tuvalet açma ve ana gider açma şeklinde sıralanabilir. Tuvalet tıkanıklığı açma tamamen emniyetli şekilde devam etmektedir. Birkaç yüz liraya yenisi alınabilecek bir klozet sırf tıkandı diye değişimini yapmaya ihtiyaç yoktur. Veyahut asıl tıkanan gider içleri olduğu için o evden taşınmak veya üstesinden gelemeyeceğiniz kadar büyük sorunlar için bizleri aramanız daha yerindedir. Çünkü biz şu anda daha iyisi yapılana kadar çok sayıda ebatta yer alan gider içlerine sığabilecek ve temizlik yapabilecek özel cihazları kullanmaya devam ediyoruz.


Kırmaya Son !

Topağacı tıkanıklık açma çalışmalarımız sırasında böcek ve bazı kurtlar gibi canlıların lavabo veya tuvalet tıkanıklığı olsun etraftan çıktığına arada bir şahit oluyoruz. Büyük oranda sorun boruların delinmesi ve özellikle atık borularında böyle bir sorunun oluştuğu izlenimini sizlerle paylaşabiliriz. Genelde klozet içinden çıkmaya başlayacakları için gece saatlerinden itibaren pek kullanılmadığı için sabah tekrar baktığınızda etrafa yayılmakta olan canlıları görebilirsiniz. Üstesinden gelmek tıkanıklıktan daha ziyade içi büyük oranda atık su içermeyen o çatlayan boruların yerlerini bulmaktan geçmektedir. Tam olarak başarılı olmak için noktasal yerini bulmamız gerekli. Gerek biraz alt katta veya sizlerin bulunduğu kat içerisinde uygun kırılacak kısmı klozet içine sarkıttığımız mini bir kamera eşliğinde kolaylıkla yerine getirebilir ve bu işlem sırasında varsa tıkalı bölgeler onlar içinde yine içten güzelce temizliği yeniden inşa edebiliriz.

Topağacı tıkanıklık açma faaliyetlerimiz sırasında zamanla tıkanmaya başlayan veya sürekli bu şekilde oluşan tüm tesisatlar için devam etmektedir.


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...