Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

31 Temmuz 2015 Cuma

Küçüksu Tuvalet Tıkanıklığı Açma ve Kanal Açma 99 TL

Küçüksu tuvalet tıkanıklığı açma ve tıkanıklık açma ekiplerimiz tuvalet , lavabo , kanal açma konusunda hizmet vermektedir. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 99 TL den başlamaktadır en güncel fiyatlar için bizi arayınız.

Küçüksu tuvalet tıkanıklığı açma ile aynı gün içinde tıkanıklığın ortadan kalkması için ekiplerimiz olağanüstü bir hizmet kalitesini ortaya dökebilir. Kâğıt peçete, ıslak mendil veya farklı maddelerden hangisinin tıkadığını kamera ile isterseniz çalışma esnasında görebilirsiniz.

Tuvalet Neden Tıkanır ?

Küçüksu tuvalet tıkanıklığı açma tesisat güvenliği ile tek başına sizlere yeterli olacaktır. Fırça, tuvalet pompası, koku gidericiler, çözücüler, asitli temizlik ürünleri, sıcak su, soda-sirke gibi karışımlara artık son verip en mantıklı kararı şu anda seçin. Tuvaletlerinizde şu ana kadar ayda kaç defa pompa kullandığınızı sizlere sorabilir miyiz? “Ne zaman tıkanırsa, o zaman” şeklinde bir cevap sizlerden gelmiş olabilir. Küçüksu tıkanıklık açma hem tuvalet hemde lavabo tıkanıklıklarında aynı gün hizmet veriyor. Emin olun şu andaki tuvalet kullanmanızdan sonra tıkanmalar, su yükselmeler, sifon akarken diğer taraftan küvette atık suların artması gibi eylemler varsa buna neden olan bazı sebeplerde mutlaka vardır. Boruların daralması en başta incelenmesi gerekendir. Buna neden olan ise atık çoğalması ve üremesidir. İnsan dışkısının yapıştığı ve birikmeye başladığı bazı yerler boru içinde artmaya başlayabilir. Buna neden olan klozete attığınız sakın, kâğıt, ıslak mendil ve bazı gazete parçaları bile olabilir. Bunların su içinde kalması, uzun süre beklemesi, form değişikliğine uğraması ve en nihayetinde kanalların bir bölümünü olduğu gibi tıkaması şeklinde tesisatlarınızdaki oluşumlar karşısında bu şekilde beklemeniz hatadır. Biz dünyadaki en gelişmiş teknolojileri kullanan bir küçüksu kanal açma firmasıyız. Kanallardaki atık madde türü ve yapısı ne olursa olsun kimyasal maddeler, gerekli metal bazı ön kollar, tak çıkart ekipmanlar ile sorunu çözmek için sizlere destek olabiliriz. Kalıcı şekilde temizlik için bizleri arayınız.

Küçüksu tesisatçı firmamız tuvalet açan usta aramanıza gerek kalmadan internet üzerinden bir telefonla hizmet vermektedir. Küçüksu tuvalet tıkanıklığı açma olarak “kesinlikle ben uğraşamam” diyecek kadar ileri gidilen tesisat sıkıntılarına karşı severek işini yapan bir ekibe sahibiz.

Harem Tuvalet Tıkanıklığı Açma - Tıkanıklık Açma 99 TL


Harem tuvalet tıkanıklığı açma ve tıkanıklık açma 99 TL den başlayan fiyatlarla Çözüm Merkezi servislerinde. Tuvalet tıkanıklığı açma işlemlerini robot cihazları ve kamera sistemleri kullanarak yapmaktayız.

Harem tuvalet tıkanıklığı açma ile artık pis suların artarak yükseldiği klozetlere son diyebiliriz. Tuvaletteki gider içine her ne düşmüşse onu sizin görmeniz mümkün değildir. Fakat biz kablolu cihazlarımız ile görmenin yanı sıra temizlemek için de gerçekten etkili tekniklere sahibiz.



Tıkanan Tuvaletlere Müdahale

Harem tuvalet tıkanıklığı açma olarak şehir hayatında çoğu zaman oluşabilecek zorlu tesisat sıkıntılarına karşı sizlere yararlı olmak için buradayız. Tuvaletlerdeki kirliliği aşmak ve ilk günkü zamanlarda yer alan tesisatları yeniden kazanmak için aslında yapılması gerekenler vardır. Bunu geleneksel ve özellikle evlerimizdeki insanların daha çok kullandığı teknikler ile tesisatçıların uyguladığı yöntemler şeklinde ikiye ayırmak mümkündür. Tuz, karbonat ve sirke karışımı gibi doğal maddeleri bir araya ekleyerek klozete göndermek ve burada rahatlama sağlayıp sağlamadığına bakmayı önerebiliriz. Kimyasal içerikli olan çeşitli asitli ürünler ve özellikle çamaşır suyu ve tuz gibi maddelerin kullanımı ile tuvalet tıkanıklık açma firmamızın uyguladığı kanal açma temizlik yöntemini kıyaslamanızı özellikle öneriyoruz. Bu temizlik maddelerindeki amaç içlerinde köpük oluşturmak ve boru içlerinden yayılarak maddeleri yumuşatmaktır. Fakat bizim tekniğimiz gider içlerinde ilk 30 metre boyunca atıkları görmek, bulmak, uygun ön başlığı cihaza takarak o kısımlarda müdahale etmek, yapıştığı yerden çıkartmak üzerine kuruludur. Gerçekten hem hızlı hem de titiz bir işçilik ile çoğu zaman yarım saati içinde tam şekilde temizliği yerine getirebiliyoruz.



Harem tesisatçı olarak robot cihazlar kullanarak gider açmaktayız siz haremde tuvalet açan tesisat ustası aramak zorunda değilsiniz. İnternetten bir tıkla tuvalet tıkanıklığı açma ekiplerimize ulaşabilirsiniz. Harem tuvalet tıkanıklığı açma artan bayi sayısı, iz bırakmadan, atık saçmasına neden olmayacak şekilde temizlik prensiplerine sahiptir. Ofis hatlarımızdan teknik anlamdan bilgiyi ve sorularınızı yöneltebilirsiniz.

30 Temmuz 2015 Perşembe

Güneşli Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99 TL - 0533 355 94 93

Güneşli tuvalet tıkanıklığı açma firmamız 99 TL dip fiyatlardan başlayarak hizmet vermektedir. Tuvalet tıkanıklığı açma robot cihazlar ve kamera sistemleri kullanılarak açılmaktadır.

Güneşli tuvalet tıkanıklığı açma tesisatçılarımız çalışma sırasında kokuyu yayacak şekilde veya klozeti, boruları işlevsiz şekilde bırakacak müdahalelerde bulunmazlar. Tesisat dostu cihazlar ile temizliği yapmaktayız.

Güneşli Tuvalet Açan Tesisatçı

Güneşli tuvalet tıkanıklığı açma olarak kalitesiz tuvalet kâğıtlarının etkilerini tesisatlarınızdan silmemizi ister misiniz? Evlerimizdeki süs eşyaları ve hayvan sevgisini temsil eden akvaryumları bilirsiniz. Balıkları beslerken onların sağlığını korumak için iç temizliğinin zaman zaman yapılması gerekir. İrili ufaklı bazı taş parçalarının yer aldığı akvaryumlarda dip temizliğini yapmak için uygulanan bazı basınçlı cihazlar vardır. Sadece balık dışkısı değil bazı taşları da beraberinde almaktadır.Güneşli tıkanıklık açma ayrıca akvaryumu tamamen boşaltarak çukur bir leğen kova gibi alanda yıkanan bu taşlardaki suları dökerken klozete aktarılması sırasında birçok taşında düşebildiği açıktır. Bu türde girişimleriniz ilerde maalesef tuvaletinizi tıkayabilir. Bizim önerimiz aslında bir elek yardımı ile klozete dökülmesidir. Fakat gider içinde yeterince taş birikmesi varsa oradan söküp atmak için yapılması gereken tek şey su sıkmak diyebiliriz. Bunun için tazyikli su sıkma cihazlarımızı ve diğer fonksiyonları ile beraber yanımızda getirerek müdahale ediyoruz. Birkaç dakika içinde taşları bulabilir ve tesisatın aşağı eğimli olan kısımlarına ulaşana kadar bu şekilde takibini kamera ile uyguladıktan sonra hızlı bir şekilde tesisatın iç temizliğini yerine getirebiliriz.

Güneşli tuvalet tıkanıklığı açma işlemlerimizde sakal artıkların yoğun şekilde hatları tıkadığını pek çok defa keşfetmişizdir. Fakat bu şekilde bırakmamak ve onları cihaz ile metrelerce ilerdeki ana hat çıkışına götürmek için tüm imkânlarımızı seferber edebiliriz.

29 Temmuz 2015 Çarşamba

umraniye tikaniklik acma uzmani


Ümraniye tıkanıklık açma uzmanı sadece 99 TL ye hizmet vermektedir 0216 612 55 90 ı arayınız. nitelikli ve gelişmiş özelliklerdeki cihazlar ile kısa zamanda en doğru kararı veren ekipler ile çalışmaktadır.

Ümraniye tıkanıklık açma servisi olarak imkânsız gibi görünen fakat deneyimlerimiz ile kaliteli işçiliği en uygun fiyatlar ile sunmaya çalışan yönetim kadromuz ile görevimizin başındayız. Petek içi atıklar belli bir sayı ve büyüklükte öylece kalmazlar. Zamanla ürerler ve en çok hava boşluğu onlar için çok verimlidir. Zamanla sert metal, demir döküm veya alüminyum malzeme ile montajı yapılmış olan peteklerdeki boruların aralarındaki kaynak kısımlarını bile aşındırarak, hafif şekilde taşkınlara neden olabilir. Burada hem yama işlemi hem de atıkları temizlemek önemlidir. Ayrıca peteklere su pompalayan, hangi sistemi kullanıyorsanız oradaki berraklığı da ustalarımız kontrol edebilirler. Bizi tercih etmek ister misiniz?  Ümraniye tıkanıklık açma geniş kapsamlı araştırma süreci, sorunun detaylı anlaşılması, buna yönelik bir yada birkaç farklı yol ile atıkların temizlenmesi sürecini başlatan ekibe sahiptir. Apartmanların bodrum yada hemen kapı giriş yerinde bulunan su vanalarındaki hareketlilik tıkanıklığın biraz belirtisi ve ana sebebi olabilir. Bu vanaların ve boruların kaç senelik olduğu, hiç bakımı yapılıp yapılmadığı çok önemli olmakla birlikte, filtre kısmında sorun oluşmaya başlamışsa, binanıza su yeterince gelmeyecektir. Kombi su ısıtırken ve sıcak suları bataryalara gönderirken, yeterince ihtiyacınızı karşılayamazsa sorun olabilir ve bu tür sorunlarda bizi mutlaka arayınız. Ümraniye  ilçesinde 7/24 Su tesisatçısı, Tıkanıklık açma, Su kaçağı tespiti hizmeti vermekteyiz.

Tuvalet Tıkanması Sorunları

Profesyonel Kadromuz ve En Son Teknoloji Cihazlarımız ile Su Tesisatı Arızaları Alanlarında Günün Her Saati Servis Sunuyoruz.

Noktasal Tıkalı Gider Açma

Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Klozet Gideri Açma, Pimaş Tıkanıklığı Açma, Kanal Açma, Lavabo Tıkanıklığı Açma, Mutfak Gideri Tıkanıklığı Açma ve Tıkanıklık Açma gibi,

HER TÜRLÜ TESİSAT VE SU KAÇAĞI SORUNLARINIZA 7/24 PROFESYONEL ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ.

HİZMETLERİMİZ

Tuvalet tıkanıklığı açma Ümraniye  İlçesinde Uzman Kadromuz Robot Cihazlarla 7/24 Tıkalı Tuvalet Açma servisi olarak hizmeti vermekteyiz.

Pimaş aç Ümraniye  ilçesinde uzman kadromuz ve robot cihazlarla 7/24 Tıkalı Pimaş aç servisi olarak hizmet vermekteyiz.

Pimaş açma : Ümraniye  ilçesinde uzman kadromuz ve son teknoloji cihazlarla 7/24 Tıkalı Pimaş açma servisi olarak hizmet vermekteyiz.

Pimaş Açma Fiyatları

Pimaş tıkanıklığı açma yöntemleri: Tıkalı pimaşı açmak için üretilen kameralı robot cihazlar günümüzde en pratik ve en yaygın yöntemlerden biridir. Robot cihazlar Tıkalı pimaş hattının içine girerek biriken ve suyun gitmesini engelleyen pislikleri hem parçalama hem yakalayıp geri çıkarma özelliğine sahiptir ve en kesin yöntemdir. Diğer bir yöntem ise tıkanan pimaşın içine tazyikli yani basınçlı su vermektir, basınçlı su pimaşın içinde biriken pislikleri iterek hareket ettirin ve o basınçla tıkanıklık açılır hale gelir. Bir başka yöntem ise nalburlarda veya marketlerde bulunan pimaş açıcı özelliğe sahip kimyasal ilaçlardır. Bu kimyasallar eritme özelliğine sahiptirler. Bu ilaçlar pimaşın içine dökülerek tıkalı noktaya ulaşırlar ve eritme özelliğini kullanarak pimaşın içinde biriken pislikleri eritir ve tıkanan pimaş açılır hale gelir. Not : Bu kimyasallar asit özelliği taşıdığı için çok cilde göze teması kesinlikle olmamalıdır, Bu yöntemi kullanırken elinize eldiven giymelisiniz ve kesinlikle solunum yollarınıza zara verebilir bunun içinde maske kullanmalısınız. Bir başka yöntem ise tıkalı pimaş hattını kırıp yenilemektir.

Bizi arayın Pimaş tıkanıklığı sorununuzu 10 dakikada herhangi bir yere zarar vermeden kırmadan çözelim.

Lavabo tıkanıklığı açma Ümraniye 
ilçesinde uzman kadromuz ve robot cihazlarla 7/24 Tıkalı Lavabo açma servisi olarak hizmet vermekteyiz.

Lavabo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri: Ümraniye İlçesinde 7/24 hizmet veren firmamız, Tıkalı Lavabo Açma Sorunlarınıza kesin çözümler sunuyoruz. Marketten aldığınız lavabo açıcılar sadece lavabo giderinize bağlanan sifonun içini temizler, Asıl sorun sifonun bağlandığı pimaşın yani lavabo gideriniz tıkanmıştır. Günümüz tesisatçıları bazen bu gider hattını kırıp hattı yenilemekten yanadır, buda bir çözüm olabilir. Bazende tıkalı lavabo giderinizden nalburlarda bulunan el sustaları diye adlandırlan teller ile açmak istenir evet buda bi yöntemdir. hatta hattın içine Tazyikli su basmak, kaynar su dökmek, buda lavabo açma yöntemlerinden biridir. Fakat, Bu yöntemler yüzde yüz çözümler değildir denenmişir çogu zaman sonuç alınamamıştır.  Daha önce denediğiniz kulaktan duyma bütün yöntemleri unutun hepsi zaman kaybı ve gereksiz masraflardır. Firmamız Lavabo tıkanıklığı sorunlarınızı Kameralı robot Cihazlarla müdahale etmekteyiz ve yüzde yüz açma garantisi veriyoruz, Açılmayan lavabo giderinizden ücret de almıyoruz.

Bizi arayın lavabo tıkanıklığı sorununuzu 10 dakikada çözelim, hemde garantili olarak. 0533 355 94 93

Klozet tıkanıklığı açma : Ümraniye  ilçesinde uzman kadromuz ve robot cihazlarla 7/24 Tıkalı Klozet açma servisi olarak hizmet vermekteyiz.

Mutfak tıkanıklığı açma : Ümraniye  ilçesinde uzman kadromuz ve robot cihazlarla 7/24 Tıkalı Mutfak gideri açma servisi olarak hizmet vermekteyiz.


Ümraniyede tuvalet tıkanıklığı , lavabo tıkanıklığı, pimaş tıkanıklığı, mutfak gideri tıkanıklığı, tıkalı pimaş açma, kanal açma, işlemini konusunda uzman tesisatçı ustalarımız ve robot cihazlar ile kırmadan her hangi bir yere zarar vermeden profesyonel çözümler üreterek 15 ile 20 dakika arasında açıyoruz. Kesintisiz 7 gün 24 saat  Ümraniye  ilçesinde hizmet vermekteyiz.

Ümraniye tıkanıklık açma işlemlerini evlerinizde sürekli yaptırmanıza gerek yoktur. Bir kere temizlenen tesisat çok uzun süre aynı şekilde kalabilir. Elbette burada temizlik sonrasında sizlere bildireceğimiz tavsiyelere uymanız önem arz etmektedir.

28 Temmuz 2015 Salı

salacak tuvalet tikanikligi acma

Salacak tuvalet tıkanıklığı açma hizmeti , Lavabo Açma 99 TL dir  bize 0216 612 55 90 dan ulaşabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda robot cihazlar kullanılmaktadır.

Salacak tuvalet açma hizmetleri hijyeni ilgilendiren her alanda hızlı şekilde araçları ile kıs zamanda gelerek haftanın 7 günü hizmet üretmeye devam ediyor.

üsküdar tıkanıklık açma

Tuvalet Gideri Tıkalı

Salacak tuvalet tıkanıklığı açma ekibimiz ile İstanbul’un tüm ilçelerinde tuvalet, lavabo, banyo giderleri de dâhil olmak üzere çok yönlü destek ve işlevsel olarak deneyimimizi ortaya koyuyoruz. Tuvalet gideri tıkalı ise atıkların birikmesine çoğalmasına meydan veren bazı sebepler vardır. Bunlardan bir tanesi sıvı sabunlardır. Buradaki kastımız erime güçlüğü çekilen ve ucuz sabunlar olarak özetlenebilir. Örneğin küçük bir leğende sıvı sabun ekleyerek biraz köpürtüp camları, dolabı, yerleri temizledikten sonra bu temizlik suyun klozete veya alaturka tuvalete döktüğünüz oluyor mu? Aynı şekilde akvaryum temizliği sırasında taşlardaki kirliliği yok ederken diğer taraftan bazı taşların da klozete döküldüğüne şahit oldunuz mu? Evlerimizdeki kirli alanlarda çok farklı ve tesisat içindeki borulara tamamen zarar verecek ve en önemlisi kısa zamanda tıkayacak oluşumlar içerisinde olabiliriz. Sıvı sabunların erimeyeni ise maalesef boru içinde yapışıp kalır. Salacak tıkanıklık açma olarak hepsi için tazyikli su ile yıkama tekniğini uyguluyoruz. Bahçe hortumundan daha işlevsel ve 1-2 metre gibi kısa mesafeli olmayıp tam aksine daha ilerideki yerlere kamera ile gözlem yaparak atıklara son verebiliriz. Bu hizmetimizden yararlanmak için bizleri şu anda arayabilirsiniz.

Salacak tuvalet tıkanıklığı açma çalışma alanındaki başarımızdaki sır aslında gideri içerden açma çalışmasıdır. Bunu cihazlar ile yapmanın yanı sıra deneyimli ekibimiz ile de verim oldukça artmaktadır. Özellikle tadilat olmadan bu tür ihtiyaçların giderilmesini isteyen müşterilerimiz acilen bizlere ulaşsınlar.

27 Temmuz 2015 Pazartesi

kagithane tuvalet tikanikligi acma

Kağıthane tuvalet tıkanıklığı açma makine sistemleri kullanarak tıkalı tuvalet , lavabo hatlarını açmaktayız. Tuvalet tıkanıklığı açma işlemleri için bizi aramanız yeterli olacaktır.

Kağıthane tuvalet tıkanıklığı açma teknik açıdan güçlü ve analiz yeteneği mükemmele yakın cihazlar ile işlemler yapılmaktadır. Tuvalet kâğıtları, ıslak mendiller veya buraya yazamadığımız pek çok yabancı cismin oluşturduğu yan etkiyi tamamen tesisatlardan silebiliriz.

Kağıthane Tıkanıklık Açan Tesisatçı

Kağıthane tuvalet tıkanıklığı açma kurumsal bir firma olup sıklıkla insanların karşısına çıkabilecek problemlere karşı pratik çözümler üretmektedir. Kanalizasyon sistemlerdeki tıkanıklıklar için logar kısmında EC tarafından veya ana kanal yönünden mi bu sorun olup olmadığına bakmak gerekiyor. Tespit edildiğini şu anda düşünürsek tıkalı olan ev yönündeki borular için o taraftaki logarı açabiliriz. Logar kısmındaki çalışmaya bir engel yoksa ise kanal açma cihazımızı bina yönüne doğru çevirebiliriz. Pimaş sistemlerdeki iç kirliliğin tamamen açılana kadar en kısa sürede bu bölgelerdeki atıkların temizliği yapılır. Atık temizliğinden kastımız vakum ile maddelerin belli bir yere çekilmesi değildir. Zaten tüm tesisat giderleri yol haritası bellidir. Tıkalı kısmın açılması ve cihaz ile su püskürtme, kanal çapı ile tam ileriye doğru müdahale gibi işlemler ile daha stabil şekilde sistemlerin çalışması sağlanabilir.

kağıthane tuvalet tıkanıklığı açma


Kağıthane tuvalet tıkanıklığı açma hizmetlerimizdeki ana konsept çeşitli tablet ve çözücüler eşliğinde uygulama yapıp evinizi terk etme üzere değildir. Biz temizlikte bu uygulamanın faydalı olduğunu fakat atık üzerine eklenirse mümkün olacağını pek çok kere gördük. Asıl mesele cihaz ile bu atıkları açmak ve bunda da özel teknikler uygulamaktayız.

24 Temmuz 2015 Cuma

Kalamis Tuvalet Tikanikligi Acma - 0533 355 94 93

Kalamış tuvalet tıkanıklığı açma 0533 355 94 93 ten ulaşın , kırmadan kameralı sistemler ve robot cihazlar kullanılarak tıkanıklık açılmaktadır. Tuvalet tıkanıklığı açma firmamız aynı gün içinde hizmet vermektedir.

Kalamış tuvalet tıkanıklığı açma uzman kadromuz ile bozuk para, tortu, küpe, kıl, tüy gibi maddelerin tesisatınızda artık sürekli kalmasına izin vermemek sizlerin elinizdedir. Kalamış tıkalı gider açma , tıkanıklık açma problemlerinizde tek numara 0533 355 94 93 tür.

Tuvalet Tıkandı Ne Yapmalıyım ?

Kalamış tuvalet açma elamanlarımızın kullandığı basınçlı su tekniği ile hızlı ve güvenilir temizliği garanti ediyoruz. Cihazlarımızda kanal içlerinde araştırma yaparken bazı sinyaller alırız. Suyun akış yönü, nerelerde takıldığı ve zorlandığı gibi aşamaları sifonu çekerek hemen görebiliriz. Bilgisayar destekli analiz olduğu ve somut bilgilere dayandığı için herhangi yanlış bir müdahalede bulunma ihtimalimiz de ortadan kalkmaktadır. Kalamış tuvalet tıkanıklığı açma 0533 355 94 93 Personelimizin tek yaptığı bu analizler ve kameranın da büyük yardımıyla atıkların durumları, nerelerde irili ufaklı halde olduğu ve asıl sorunun nereden kaynaklandığının bulunmasıdır. Eğer çocuğunuz plastik topunu klozet içine atmış ve boru içinde yapışıp kalmışsa biz bunu görürüz. Adeta çarpma etkisi ile onu yapıştığı yerden oynatacak bir yöntem varsa kesinlikle tazyikli sudur. Atıklar aslında güçlü bir yapıştırıcı gibi orada tutunmaz. Yeni kirli sular gelirken biraz çarpar fakat etkisi yok denecek kadar azdır. Çünkü suyun durağanlaştığı kısımlarda genelde atık birikmesi fazladır. Bu nedenle biz sıfır noktasına gelerek bu tür eylemlerde bulunmak üzere verim almaya ve müşterilerimizin tesisatlarını yeniden kullanılabilir hale getirmeyi seviyoruz.

çözüm merkezi tuvalet tıkanıklığı açma

 Kalamış tuvalet tıkanıklığı açma işlemlerimizdeki uygulanan teknikler tamamen tesisat içi bakım ve temizlik garantisi içerisindedir. Amacımız sadece klozet mermerindeki temizlik değil daha çok gider içlerindeki kirliliği yok etmek üzere tekniklerimiz mevcuttur.

23 Temmuz 2015 Perşembe

fenerbahce tuvalet tikanikligi acma

Fenerbahçe tuvalet tıkanıklığı açma tesisat ustalarımızda kamera sistemleri ve kanal açma makineleri kullanılarak tıkanıklık açılmaktadır. Tuvalet tıkanıklığı açma işlerinde 15 yıllık tecrübe ile Kadıköy Fenerbahçe tesisatçı hizmeti vermekteyiz.


 
çözüm merkezi tuvalet açma su kaçağı tespiti


Fenerbahçe tuvalet açma için şu anda bizleri aramazsanız sorun giderek erteleniyor demektir ve en son safhası klozetinizdeki atık suların komşunuzun tavanından boru sızdırması nedeni ile akması olarak sonuçlanabilir.

Tıkanan Tuvalete Atılanlar

Fenerbahçe tuvalet tıkanıklığı açma için endoskopi cihazı ile bir hayli benzerli olan kanal açıcı ile giderin her köşe bucak ve ulaşılması bir insan için imkânsız olan bölgelerinde tam tarama başlatarak aldığımız verileri değerlendiririz ve alınması gereken en doğru kararı almaya çalışırız. Tıkanıklık sadece tek bir alanda olma ihtimali olduğu gibi birkaç farklı boruda ve çeşitli yoğunluklarda da karşımıza çıkabilir. Ayrıca görüntüler sayesinde su damlacığı şeklinde bile olsa sızıntıları bulabiliyoruz. Fenerbahçe tuvalet açan tesisatçı işlemi için bizleri aradınız ve bu sırada varsa pompa ile klozet suyu yükselmeye devam ediyorsa açmak için kullanabilirsiniz. Pompa yoksa bu atık suları bir tas ile alın ve evinizdeki farklı gider kısımlarına dökün. Bu arada bizleri bekleyin ve sizlere en kısa zaman ulaşacağız.

Fenerbahçe tuvalet tıkanıklığı açma asla içinden çıkılmaz problem değildir ve ev hanımlarına küçük bir uyarımız olacak. Evlerinizi temizlediniz ve yer bezleri, ıslak mendiller, yer temizliğinden arta kalan kirli suların yeri tuvalet olmamalıdır. Kirli suları elek ile eleyip dökebilirsiniz, diğerlerinin atılması gereken yer evinizdeki çöpler olmalıdır. Bunu yapmıyorsanız, çok fazla üzülmenize gerek yok çünkü tesisatınız asla tadilat görmeyecek ve tıkanıklık için özel cihazımızı kullanarak bugün yeni nesil temizlik alanında önemli bir dönemeç yaşamak ister misiniz?

22 Temmuz 2015 Çarşamba

kucukyali tuvalet tikanikligi acma

Küçükyalı tuvalet tıkanıklığı açma ekiplerimiz sadece 99 TL tıkalı gider açma hizmeti vermektedir. Tuvalet tıkanıklığı açma firmamıza günün her saati ulaşabilirsiniz.

Küçükyalı tuvalet açma çağrı hatlarımızı aramak için asla çekinmenize gerek yoktur. Gece veya gündüz saat ne olursa olsun her zaman tesisat bakımı için destek alabilirsiniz ve rakamsal olarak gerçekten özel tarifeler oluşturduk. Tıkalı tuvalet açma işi risli ve zordur.

Sakın Kimyasal Dökmeyin !

Küçükyalı tuvalet tıkanıklığı açma hizmetlerimizi şimdi alın ve artık kâbusunuz olma noktasına gelen tuvaletleriniz üzerinde %100 tam temiz olacak şekilde bakımını yapalım. Alaturka ve alafranga tuvaletler aslında birbirlerine benzerler. Her ikisinde de çukurlu bölge vardır ve burada bir miktar su bulunarak kötü kokuların yayılmasının önüne geçilmeye çalışılır. Bu kısımdaki eğim genelde klozetlerde standarttır. Fakat oturmalı yani alaturka tuvaletlerde malzeme kalitesi değişebilir. Buradaki yatak kısmına geçici olarak yeni atıklar gelir ve sonraki borudan geçerek gider. Aslında problem bu dar ağızlı boruya geçiş aşamasında ve biraz daha ilerisinde artmaya devam eder. Özellikle asitli, kimyasal bazdaki ürünler, kesici delici bazı ürünlerinde atılması örneğin jilet, toplu iğne boruyu zedeleyebilir. Ardından boru hasarı oluşur ve onarımı elbette günümüzde çok daha pratik ve aşırı masrafı yoktur. Fakat bunun evinde olmasını kim ister ki? Bizim önerimiz tuvalet tıkanması problemi varsa bunu önemsememe gibi bir tavır içerisinde bulunmayın ve mutlaka uzmanından destek alın. Aynı gün kaliteli ve tam istediğiniz gibi bir bakımı makul rakamlar ile elde edebilirsiniz.

Küçükyalı tuvalet tıkanıklığı açma çalışanlarımız el yordamı ile helezon yay şeklinde uygulamaları yoktur. Biz elektronik makinelerin gücünden yararlanmayı esas aldık ve gerçekten ortada muazzam bir kalite farkı yer almaktadır.

21 Temmuz 2015 Salı

Maltepe tuvalet tıkanıklığı açma

Maltepe tuvalet tıkanıklığı açma ekipleri aynı gün içinde sadece 99 TL ye hizmet vermektedir. Tuvalet tıkanıklığı açma firmamızı arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Maltepe tuvalet tıkanıklığı açma olarak boru ek yerlerine ilişkin atık birikmesi için kanal açma cihazlarını kullanıyoruz. Bunu pompa ile açmak imkânsız olup uzman ekibimizden mutlaka destek isteyiniz.

Tuvalet gideri tıkanıklığı

Maltepe tuvalet tıkanıklığı açma ile bez, yabancı cisimler, çeşitli kâğıt ürünlerinin gereksiz yere atıldığı sistemlerde bile üstün başarıyı tesisatlara geri kazandırmaya devam ediyoruz. Tuvalet tıkanması sorunu oluştuğu anda aslında yapılması gereken birkaç tane işlem sizlerin geçici olarak işinize yarayacaktır. Öncelikle bizleri aramanızı ve bunun basit şekilde pompa ile çözüme ulaşmayacağını gider çaplarında güzel ve etkili şekilde temizlik işlemlerinin uygulanması gerektiğini bilmeniz gerekiyor. İkinci olarak uzunca bir pompa varsa kullanarak o suyun borulardan akıp gitmesini sağlayın. Bu her zaman oluşmayabilir. Bazen ne kadar kullansanız da su hep orada duracaktır. Kapıyı kapatın ve etrafa biraz koku spreyleri sıkın. Zaten ekiplerimizi aradığınız süre zarfında tam olarak yarım saat içinde evinize gelecek şekilde lojistik imkânlarımızı da oluşturduk. Belki yapmak istedikleriniz arasında atık suyu tas ile alarak evinizdeki farklı bir tuvaletin içinde dökmek olacaktır. Fakat bu süreçte emin olun tekrar yaşamak istemeyeceğiniz sıkıntıları çekebilirsiniz. Bize güvenin ve boru temizliğinin içsel olarak ne kadar verimli şekilde şirketimiz ile yapıldığını sizlere hemen anlatalım ve uygulamaya geçelim.

Maltepe tuvalet tıkanıklığı açma
ilgili yabancı maddeyi görerek cismin son formunu kamera ile inceleyerek en mantıklı kararları verme deneyimine sahip ekip tarafından kurulmuştur.

20 Temmuz 2015 Pazartesi

pasabahce tuvalet tikanikligi acma

Paşabahçe tuvalet tıkanıklığı açma olarak logar ve tuvalet içi temizliği, WC, pisuar bakımları alanında uzmanlaşmış kadromuzu şu anda davet etmek ister misiniz?





Paşabahçe tuvalet tıkanıklığı açma olarak kırmadan ve tesisat zararını ortaya çıkarmadan bunun yanında tam kapasite temizliği vaat eden politikamızı denemek ister misiniz? Ev hanımlarının temizlik amacıyla kullandığı çok sayıda ürün vardır. Aslında “kullan at” şeklinde tabir edilen ıslak mendiller en başta gelebilir. Gerçekten toz almak için pratik bir yardımcıdır. Fakat tuvalete atılması yanlış olduğu açıktır. Diğer taraftan çeşitli temizlik bezleri ve bunların içinde kalan bazı birikintilerinde toplu halde gönderilmesi ve sifonun çekilmesi ilerde sorun oluşturma ihtimali fazladır. Kirli suların yoğun şekilde biriktirildiği, leğende çamaşır yıkanması ve onları klozete atılması, akvaryum taşlarının temizlenirken klozete düşmesi ve oradan kaybolması gibi oluşumları herkes bilir herhalde. Burada sorun atıkların çoğalmasına imkân verecek şekilde bir hata yapıyorsanız hangi marka tuvalet veya klozet kullanırsanız kullanın ilerde maalesef sıkıntı yaşayabilecek olmanızdır. Çöplerin yeri çöp torbalarıdır fakat orijinal olarak getirttiğimiz bazı cihazlarımız ile borulardaki bu birikintileri de apartman içi atık depolama sistemi olan logar kısımlarına ulaştırabilecek alt yapıya da sahibiz. Bizleri arayın ve gün içinde 20-30 dakika içinde evinize ulaşalım, ekonomik tarifelerimizden hemen yararlanın.

Paşabahçe tuvalet tıkanıklığı açma olarak zaman içinde boru içlerinde meydana gelen tortu tabakaların yerleşme sürecini beklememenizi öneriyoruz. Zaman ilerledikçe boruda da sağlıksız koşulları meydana getirecek bu sıkıntıları aşmak için bizleri arayınız.

15 Temmuz 2015 Çarşamba

sefakoy tuvalet tikanikligi acma

Sefaköy tuvalet tıkanıklığı açma ekiplerimiz aynı gün içinde tıkanan tuvaleti SADECE 99 TL ye açıyor bizi 0212 674 69 83 ten arayabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda uzman firma Çözüm Merkezi aynı gün içinde servis hizmeti vermektedir.

Sefaköy tuvalet tıkanıklığı açma işlemleri kolaylaştırmak adına direk atık üzerine sıkılacak ve onu görerek yapacak şekilde kimyasal yumuşatıcı ürünlerini de yanında getirmektedir. En pratik ve güvenilir sıhhi tesisat yardımcınızdan isterseniz şu anda hizmet alabilirsiniz.


Tıkanan Tuvaletler Sorun Olmayacak

Sefaköy tuvalet tıkanıklığı açma profesyonel ekip desteği ile 7/24 göreve hazır şekilde beklemektedir. Bahçe ve toprak altından geçen atık sistemleri olabilir. Genelde tarla ve üzerinde üretim tesisleri olan firmalar bu şekilde tuvaletlerden ve diğer atık sistemlerinden gelenleri tahliye amacıyla kullanır. Bu gider borularının döşenme tarihi ve konumu tam olarak bilinemeyebilir. Ayrıca etrafa yayılan kokular veya tesisattaki taşkınlar problemin olduğuna açık kanıttır. Konteyner tuvaleti olan bölgelerde de aynı şekilde mantık işleyebilir. Burada önemli olan gider içini neyin tıkadığıdır. Örneğin pisuar kullanılıyorsa izmarit artıkları, toz, toprak veya bilinçli şekilde atılan bazı maddeler olabilir. Diğer tuvalet sistemleri yer alıyorsa onların gider çapları daha geniş olacağı için yapılacak hataların da en kısa zamanda giderilmesi gerekiyor. Çözüm Merkezi olarak bizim amacımız gider içindeki kirliliği yok etmektir. Bunu başarmak için elektronik cihaz anlamında çok yönlü fonksiyonel olarak çaplardaki kirli, atık maddeleri, endüstriyel bazı malzemelerin birikintisi olduğu gibi fiziksel olarak temizleme sureti ile ortadan kaldırabiliyoruz. Amacımız maddelerin kanalizasyona karışmasını sağlarken bunu kesinlikle kırmadan dökmeden yapmaya özen gösteriyoruz.

Sefaköy tuvalet tıkanıklığı açma geleneksel yerine daha çok elektronik cihazlar ile verimin arttığını bilen ve bu yönde atılım elde eden firmalardan bir tanesidir.

14 Temmuz 2015 Salı

kartal tuvalet tikanikligi acma

Kartal tuvalet tıkanıklığı açma ekipleri ile aynı gün kırmadan 99 TL ye tıkanıklığı açtırabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma konsunda uzman firmamız teknolojik cihazlarla hizmet vermektedir.

Kartal tıkanıklık açma hızlı bakım, onarım, temizlik, gerektiğinde atık tahliyesi hizmetleri ile hepsi bir arada hizmet sunuyor. Parçalanan borularınızın yerleri cihazlarımız ile noktasal tespit edebiliyoruz.


Giderin içine atık atmayın

Kartal tuvalet tıkanıklığı açma sıhhi tesisat hizmetleri ile artık her İstanbullu güler yüzlü ve işine önem vererek işçilik üreten firmamızdan destek alabileceksiniz.. Tuvaletlerin kullanımı gün içinde 5-10 hatta daha fazla olmaktadır. Aile bireyleri bu anlamda ihtiyaçlarını giderirken, çalışmayan tesisat giderleri yüzünden komşuya gitmek zorunda kalabiliyorlar. Özellikle bazen tıkanıklık ileri safhalara ulaşır ki alt kat komşunuz kapınızı çalar ve tuvalet tavanından pis kokuların ve suların aktığını söyler. Aslında buradaki problem klozet veya eski nesil tuvalet kullanıyorsanız ona çok yakın gider borusundaki sızıntının beton içine geçmesi ve tavandan damlayacak şekilde problem oluşturmasıdır. Bunu önlemek için daha erkenden tedbir alınabilirdi. Çünkü gider borularının yıpranmasını önlemek için elbette malzeme kalitesi ilk başta önemli bir ayrıntı olsa da atıkları erkenden yapıştığı borulardan temizlemek size kayda değer bir avantaj sağlayabilirdi. Atık temizliği 60 dakika kadar zaman alırken, hasarlı borular için tadilat gereksinimi ortaya çıktığı için bu süre biraz uzayacaktır. Fakat gün içinde tamamlanacak şekilde sizlere teslim edebiliriz.

Kartal tuvalet tıkanıklığı açma olarak zamandan kazanmak ve hijyenikliği yeniden ortaya koymak için prensiplerimizde iyileştirmeler yaptık. MEB sertifikasına sahip personelimiz kaliteli olarak içten çok yönlü temizliği sizlere vaat ederken, isterseniz çalışma süresince neler yaptığımızı kamera görüntülerinden izleyebilirsiniz.

11 Temmuz 2015 Cumartesi

kaynarca tuvalet tikanikligi acma

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda buluna kanal açma makineleri ile tıkanmış gider borusu kırılmadan açılmaktadır. Tuvalet tıkanıklığı açma konusunda uzman firmamız aynı gün içinde hizmet vermektedir.

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma hizmetleri ofis ve iş yerleri, çok sayıda WC ve pisuar tuvalet sistemleri için verilmektedir. Ayrıca lavabo, banyo gibi hatlar içinde tıkanık açma servis hizmetlerimiz devam etmektedir.

Tıkanıklık Açma Hizmetleri

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma titiz işçilik garantisi ile faydasını hemen hissedeceğiniz ve aynı sıkıntıların tekrarlanması zayıf olacak şekilde tam yerinde hizmet sağlamaktadır. Lavabo etrafındaki sabun artıklarını bilirsiniz. Kullanıldıkça küçülür ve bir müddet sonra kalan parçayı ortadan kaybetmek isteriz. Atılacak yerler arasında lavabo olduğu kadar tuvalette yer alabilir. Her ikisi de aslında yanlış ve çöpe gitmesi en mantıklısıdır. Fakat tuvalete bu şekilde atılan sabunların çözünmesi bile güçlü bir sürtünme isteğine bağlı olduğu için pimaş içlerinde yapışıp orada bir hayli çap kısmını daraltacak şekilde problem kaynağı olabilir. Bu örneğimiz “neden tuvaletim tıkandı” şeklinde soruları bulunan okurlarımıza küçük bir örnek amacı olmasıyla paylaşıldı. Sabunun belli bir ağırlığı vardır ve bir süre sonra hareketsiz kalacak şekilde belli yerlere yapışabilir. Üzerine eklenecek özellikle saç, sakal artıkları veya bazı atıklarla büyümeye başlar. Aslında bu sorunu aşmak oldukça kolaydır. Örneğin 5.ci metrede böyle bir sorun varsa kanal açıcıyı çok yakınına getiririz ve 1 metre kadar ileri gitmesini sağlamak bizim için birkaç saniyedir. Ayrıca kamera ile takibini yapmamız olağanüstü başarı kalitesini beraberinde getirmektedir.

Kaynarca tuvalet tıkanıklığı açma
olarak üretim tesisleri ve apartman dairelerinde yer alan sıhhi tesisat üniteleri için en verimli ve hızlı işçilik ile temizliği sizlere vaat ediyoruz.

10 Temmuz 2015 Cuma

madenler tuvalet tikanikligi acma

Madenler tuvalet tıkanıklığı açma tesisat firmamızda robot cihazlar ve kamera sistemleri kullanılarak tıkanmış gider borusu açılır. Tuvalet tıkanıklığı açma için firmamızı aramanız yeterli olacaktır.



Madenler tuvalet tıkanıklığı açma tercih nedenlerinden bir tanesi eğer temizlik sonrasında problem devam ederse ikinci gelişimizde herhangi bir ücret almamamızdır.



Tıkanan Tuvaleti Açmak

Madenler tıkanan tuvaleti açmak çağın ilerisinde yer alan teknolojileri kullanmaya devam ediyor. Servis bakım hizmetlerinde birkaç tane içten temizleme tekniğini uygulayarak hizmet kalitemizi artırdık. Tuvaletin tekrar açılması ve artık pompa kullanımı veya çeşitli çözücülere son vermek amacıyla kaynar suların döküldüğü de bilinen bir gerçektir. Biz elbette tavsiye etmiyoruz fakat özellikle tesisat malzemesi kalitesiz olan giderlerde bu şekilde kullanılması ilerde borunun içten ısınması ve esnemesine neden olabilir. Esneyen bir boruda tümsek veya genişleme belirtileri oluşabilir. Böyle bir eylemde bulunmuşsanız amacınızın tıkanıklığı açma olduğunu biliyoruz. Fakat bu tür girişime hiç gerek yoktur. Esneyen bir boruyu cihazlar ile onarmamız mümkün değildir. Fakat şöyle güzel bir haber verebiliriz. Boru tespitini gelişmiş cihazlar ile gider içinden ve duvarın dışından yaparak anlayabiliyoruz. Ayrıca tadilat masrafını sizlerden almıyoruz. Değiştirdiğimiz parçanın garantisi var ve iç temizliği de yerine getirerek servis hizmetlerinde ön sıralarda yer alacak bir kampanyayı sizlere duyurmak istedik. Sizde tesisatınıza önem veriyorsanız mutlaka zarar verici eylemlerden uzak durmalısınız. Madenler tuvalet açma telefon hatlarımız sürekli açık ve bizlere yaşadığınız sıkıntıyı anlatın ve fikir alın. Neler yapabileceğimizi sorun. Gece ve gündüz çalışma saatlerimiz belli olup her saat hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Madenler tuvalet tıkanıklığı açma hizmette daha üstün başarı için çağrı hatlarına yatırım yapan firmadır. Müşteri hizmetleri personelimizle şu anda görüşmek ister misiniz?


9 Temmuz 2015 Perşembe

goztepe tuvalet tikanikligi acma

Göztepe tuvalet tıkanıklığı açma tesisat servisimizde gider içi görüntüleme kamera sistemleri ve kanal açıcı robotlar bulunmaktadır. Bu sayede tuvalet tıkanıklığı açma bizim için çok basittir.

Göztepe tuvalet tıkanıklığı açma yetkilerimizden desteği şimdi alın ve yüksek maliyetli olmayan fırsatlarımızı sakın kaçırmayın. İşlemler minimum sürede ve garantili olarak yerine getirilmektedir.

çözüm merkezi

Tuvaletler Neden Tıkanır ?

Göztepe tuvalet tıkanıklığı açma firmamız İstanbul genelinde bina borularında hasarlı ve zarar verici müdahalesi olmadan en hızlı şekilde çalışmasına devam etmektedir. Bazı aile bireylerinin kullandığı ıslak mendil ilerde büyük bir sorun halinde karşınıza çıkabilir ve sıkıntıyı aşmak için uzmanından yardım almanız gerekebilir. Islak mendiller çok amaçlı kullanılabilir. Ev içinde biriken veya klozete yakın kısımlarda temizlik amacı ile kullanılan bu ürünlerin atılarak hata yapıldığı bölgelerden bir tanesi maalesef tuvalet sistemlerdir. Özellikle yoğun şekilde atılan ve bunun sıklıkla devam ettiği tesisatlarda bir hayli tıkanıklık oluşabilmektedir. Aşılması zor bir işlem mi? Çözüm Merkezi için asla böyle bir şey söz konusu değildir. Fakat firmamız ile temizlik işlemleri için destek aldığınızı düşünelim. Hataları tekrarlamazsanız emin olun tekrar tesisatçı çağırmak zorunda da kalmayacaksınız demektir. Islak mendillere bağlı bir tıkanıklık olduğunu düşünelim. Bu tıkanıklığı açmak için aslında su sıkmak bile son derece etkili ve hemen çözüme ulaşılmasını sağlayacaktır. Kamera ve ışıklı kısmı açar incelemeyi klozet başlangıcından itibaren yaparız. Kaç metre veya boruların ne şekilde döşendiği, çapının ne olduğu herhangi bir sorun değildir çünkü cihaz bu şekilde kullanım için dizayn edilmiştir. Islak mendilleri gördükçe su sıkarak santim santim daha ileriye taşıyabilir ve dikey boruya gelince işlemlerimiz bitecektir.

Göztepe tuvalet tıkanıklığı açma
teknisyenlerimiz ile klasik değil modern teknikler uygulanmaya devam ediyor. Riskleri biliyoruz ve riskleri sıfıra indirerek gider içlerinden temizlik yapmayı alışkanlık haline getirdik.

7 Temmuz 2015 Salı

istanbul tuvalet tikanikligi acma

İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma firmamızda bulunan robot cihazlar ve kamera sistemleri ile tıkanıklıkları kusursuz bir şekilde gidermekteyiz. Aynı gün tuvalet tıkanıklığı açma hizmeti almak için firmamızı aramanız gerekmektedir.

Tuvalet Tıkandı Su Gitmiyor

İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma için bizleri henüz aramadıysanız klozetinizde halen sorun devam ediyor demektir ve kendinizi işkence ediyorsunuz demektir. Neden bizleri şimdi hemen arayıp 2 saat gibi çok kısa zamanda ve vaktinizi fazla almayacak şekilde gider kısımlarının sorun çıkarmayacak şekilde açılmasını sağlamıyorsunuz. Tuvalet tıkanıklığı açma için bu ünitenin ilacı kesinlikle kimyasal ürünler yada tuvalet pompası değildir. Birisi atıkları hafif yumuşatır, diğer basınç oluşturur ve suyun akıp gitmesini sağlar fakat atıklardan koparacakları küçük parçalar sorunların halen devam etmesini sağlayacaktır. Hadi gelin tıkanıklık açma firmamızın teknikleri neler onları anlatalım. İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma için genelde pimaş boruların kullanıldığı gider içinde yaklaşık 8-10 cm çapındaki boruların farklı yönlere ve kavislere yönelen döşenmiş sistemleri içinde cihaz yardımı ile ilerleriz ve bu süreç en fazla 30 metre sürecektir. Zaten bir tıkanıklık varsa genelde tuvalete oldukça yakın bölgededir ve oraya kadar cihaz girdikten sonra temizlemesi daha kolaydır.

İstanbul tuvalet tıkanıklığı açma
gider içini komple temizleyecek sistem bir süpürge gibi her tarafı silebilecek aparat değildir. Sadece tıkanıklığın olduğu bölgede çalıştırılır. Zaten böyle değil de boruların içini adeta yer bezi gibi temizleyecek araba camı temizleme ünitesi gibi bir cihaz olsaydı borularda hasarı siz düşünün. Bu nedenle tecrübeli personelimiz tarafından kanal açıcı kullanılmakta ve bu cihaz kullanımı için ekstra ücret almamaktayız ve tarifelerimiz standarttır.

4 Temmuz 2015 Cumartesi

Fatih Tuvalet Tikanikligi Acma

 Fatih tuvalet tıkanıklığı açma işleri robot ve kamera sistemleri kullanılarak yapılmaktadır. Aynı gün içinde tuvalet tıkanıklığı açma hizmeti veren firmamızın yeri Fatihte dir.

Fatih tuvalet tıkanıklığı açma teknisyenlerimiz tadilat masrafı olmadan çalışmaktadır. Örneğin atık temizliği yaparken boru hasarını gördük. Tadilat için masraf ödemezsiniz. Biz tüm işlemleri yaparız ve anahtar teslim yeniden kullanılabilir hale getiririz.

Tuvaletten Koku Geliyor

Fatih tuvalet tıkanıklığı açma ile lağım kokularına artık son diyebiliriz. Kalitesiz tuvalet kâğıtları, atılan çok sayıda farklı maddelerin neden olduğu etkileri binanızdan silmemizi ister misiniz? Tuvaletlerden gelen aşırı koku aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir ve maalesef tuvaleti kullanmayı bile istemeyebilirsiniz. Bu aslında çok yönlü bir problem olabilir. Örneğin alaturka tuvaletlerin hepsinde bir miktar su gider içinde bulunmaz. Atık madde orada durduğu sürece koku yapar. Buna da neden olan tıkanıklık olabilir. Alafranga yani klozet sistemlerde ise bir miktar su dipte her zaman bulunması gerekir. Yalnız bunun olmayışı rezervuar ile alakalı soruna ilişkin olabilir. Yani bu sorunda rezervuar aksaklığı kokuya neden olabilmektedir. Fakat gider içine hangi maddeyi atarsanız atın koku tamamen kamufle olmayacaktır. Aynı şekilde klozetin olduğu ortama çeşitli sprey ve güzel kokular sıkmanız biraz rahatlatır fakat sorunu asla çözmez. Bu şekilde çözüm için her iki tesisat sisteminde kullanılabilecek kameralı ekipmanlar ile araştırma ve maddelerin çok uzağa gitmesini sağlayacak kanal açıcı ile probleme “dur” diyebilirsiniz. Servis ücreti son derece makul rakamlarda seyretmekte olup kesinlikle elektronik cihazlar ile yani fiziki müdahale bu alanda en etkilisidir ve biz ithal orijinal cihaz ile bunu bilinçli şekilde yapmaya devam ediyoruz.

Fatih tuvalet tıkanıklığı açma bakım ve onarım işlemleri sırasında kaliteli kimyasallar ve özellikle fiziksel olarak direk atığın ilerlemesini durduracak teknikleri firmamız kullanmaya devam ediyor.

2 Temmuz 2015 Perşembe

sancaktepe tuvalet tikanikligi acma

Sancaktepe tuvalet tıkanıklığı açma servisiniz her zamanki gibi kaliteli ve görev bekleyen elemanlarımız sizlere bir telefon kadar yakındır. Amacımız en iyi hizmeti uygun rakamlarla sunmak.








Sancaktepe tuvalet açma konusunda kameralı görüntüleme ve kanal açma robotları ile hizmet sunmaktayız. Tıkanmış tuvalet borusunu kırmadan açıyoruz.

Tuvalet tıkandığında ne yapmalıyız ?

Sancaktepe tuvalet tıkanıklığı açma uzmanlarımız ile servis ağımızdaki çalışanlarımıza eklenen akıllı robot sistemlerimiz ile açamayacağımız atık, temizleyemeyeceğimiz boru sistemleri yoktur. Hangi tür tuvalet sistemi kullanırsanız kullanın gider hatları aşağı yukarı aynı çaptaki malzemeden üretilmiştir. Temiz su boruları metal, gider hatları genelde plastik boru sistemleri ile döşenmiştir. Genelde gider için olanlarda pimaş sistemler esas alınır. Apartmanın hangi yaşta olduğu ve malzeme kalitesinin ne olduğu ilerde yaşanabilecek arızaları aşağı yukarı tahmin etmemizi sağlayabilir. Tuvaletin etrafından kurt, fare, solucan, böcek ve benzeri canlıların çıkması boruların yıprandığı ve bu alanlardaki boşluklardan canlıların gelebileceği anlamını çıkartabilir. Buna neden olan atık maddelerin orada uzun süre kalması, zamanla eritebilecek kıvama getirmesi veyahut kullandığınız asitli temizleyicilerin verdiği zarar olabileceği gibi diğer bir ihtimal klozete atılan bazı cisimlerin direk hasar oluşturması olarak özetleyebiliriz. Bu türdeki sorunlarda boruda kimyasal ile dolgu yapılıp yapılamayacağının kamera ile araştırılması gerekiyor. Eğer imkânsız ise yer tespiti kamera ile yapılarak o borunun değiştirilmesi aşamasında da  sancaktepe tıkanıklık açma ekiplerimiz sizlere destek olabilir. Fakat tuvaletlerinizdeki tıkanma sıklığına göre bizleri ararsanız her zaman iç temizliği yapabiliriz.

Sancaktepe tuvalet tıkanıklığı açma telefonlarımızı şimdi arayarak avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. En iyi hizmeti almak sizlerin de hakkı.










tuvalet tıkanıklığı açma


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...