Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

12 Temmuz 2016 Salı

Eyüp Tuvalet Tıkanıklığı Açma 99 TL Kırmadan Robotla 0212 544 36 75

Eyüp tuvalet tıkanıklığı açma kırmadan robotla tuvalet açıcı tesisatçı servisi ile aynı gün içinde tuvalet açma hizmeti alabilirsiniz. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatları 99-150 TL arasında bulunan kata ve tıkanıklığın durumuna göre değişmektedir.

Eyüp Robotla Tuvalet Açma Servisi


Eyüp Robotla Tıkalı Tuvalet Açan Yerler

Eyüp tuvalet açma ile tuvalet içinden gelen kötü kokular ve tıkanan tuvalet problemleri için sıhhi teknik servis olarak neler yaptığımızı anlatmak istiyoruz. Her tuvaletin belli bir çapa ve uzunluğa sahip, dönemeçleri olan veya direkt hafif aşağıya yatay eğimli ana gidere yani kolona bağlantı bölgeleri vardır. Asıl birikme ise tuvaletin ilk giriş kısımlarına yakın bölgede oluşabilir. Tüm bunlara yönelik kısa bir kamera araştırması çalışmamızın ilk kısmıdır. Eyüp tuvalet tıkanıklığı açma işlemlerinde tesadüfi değil kesin tıkalı tuvalet açma çalışmalarını sürdürüyoruz. Her tuvalet kullanımında atık suyun yükselmesi ve hatta tuvaletin taşması sorununun sebebi kesinlikle içindeki atık maddelerdir. Silindirli yapıda atıklar büyürken, suyun bile geçemeyeceği küçük bölgeler kalır. Su çarpar ve geri gelir. Pek çok atık plastiğe yapışmış durumda yer alabilir. Bizim yaptığımız bölgeleri tespit ettikten sonra balçık kıvamında yer alan atıklarla beraber içerisindeki yabancı cisimleri, tuvalette sıkışmış ıslak mendil, peçete veya tuvalet kağıdı gibi sorunları cihazın başlığı ile delerek ilerletilmesi ve kanalizasyona taşınmasıdır. 3-4 metreye bile varmayacak bu alanda uygulanacak adımlar kesinlikle tertemiz ve tıkanmayacak tuvaletlerin, atık borularının kesin çözümü olup, artık daha fazla tuvalet açıcı market ürünleri kullanımı değil bizleri tercih ediniz.

Eyüp tuvalet tıkanması açma olarak robotla tuvalet açma çalışması yapıldıktan sonra periyodik olarak bazı tuvalet içini rahatlatan ürünler kullanabilirsiniz. Aynı hatalar eğer tekrarlanmazsa ve bizim çalışma sonrasındaki önerilerimiz uygulanırsa, uzun süre tıkanmayacak tuvaletleri de artık elde etmiş olacaksınız.


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...