Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

26 Eylül 2016 Pazartesi

Çeliktepe Tuvalet Tıkanıklığı Açma 20 TL İNİDİMLİ TUVALET AÇMA SERVİSİ

Çeliktepe tuvalet tıkanıklığı açma kırmadan robot makinalı servis 20 TL indirim fırsatını kaçırmayın tuvalet açma ve tıkanıklık açma için bizi arayınız. Çözüm Merkezi firmamızın Kağıthane şubesini arayarak aynı gün içinde Çeliktepe mahallesi bölgesine hizmet alabilirsiniz.

Kağıthane Çeliktepe robotla tıkalı tuvalet açan ustalar olarak son teknoloji cihazları kullanmaktayız. Tıkanan gider açıldıktan sonra kameralı sistemle içini görüntülüyoruz ve tam olarak temizlendiğinden emin oluyoruz.

Çeliktepe Robotla Tuvalet Borusu Açma


Çeliktepe tuvalet açma evin tuvalet logarının tıkanması durumunda pimaş temizleme işlemleri sunabilir. Tuvalet kanallarında gider kokusu olması veya atık problemi gibi şikayetlerde her iki soruna yönelik ilk işlem orada kameralar ile bakmak olabilir. Kırılan plastiğin konumları bulunurken, özellikle atıkların yerleştiği kısımları da net olarak görürken, nerede anlık müdahale edileceğini de görebiliriz. Çeliktepe tuvalet tıkanıklığı açma pis su gideri tıkanmasına yönelik gider tıkanıklığı açma cihazları ile robot kullanarak atık su gideri içinden müdahaleler yapmaktadır. Neden plastik sistemleri kırmaya gerek duyalım ki? Veyahut fayansları olduğu gibi çıkartıp, atık kanalı içini öylece temizlemek hiç de iyi fikir değil. Biraz amatör teknik ise yine kırma dökmeye gerek kalmadan tel yardımı ile kanallardaki pislikleri göndermektir. Yalnız biz bunu tercih etmiyoruz. Çünkü ne kadar iyi sonuç vereceği kesin değildir. Onun yerine kamera ile bakar, yerlerini hızlıca saptar ve klozet açma işlemimi gerekiyor, klozetin gider boruları içine cihazın bir kablosunu gönderir ve orada çalıştırırız. Ortaya çıkacak hareket ile zaten biriken lağım suları ile nesneler bir arada ortadan kaybolacaktır.

Çeliktepe tuvalet tıkanıklığı açma tıkalı boru açma ve temizleme işlemlerinde özel robot tıkanma açma teçhizatı ile tam destek üretiyor. Tuvalet gideri kanalındaki pisliklerin temizlenmesi zor değildir. Yalnızca ileri düzey konularda biraz zaman alabilir. Yine bir günü kolay kolay geçmeyecek hizmetler ile çözümü sunmaktayız.

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...