Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

2 Eylül 2016 Cuma

Ümraniye Yaman Evler Tuvalet Tıkanıklığı Açma 49 TL 20 DAKİKADA

Ümraniye Yaman Evler tuvalet tıkanıklığı açma servisi kırmadan robot makinalı tuvalet açma ve tıkanıklık açma hizmeti veriyoruz. Çözüm Merkezi İski yetki belgeli olarak tıkanan tuvaleti makinalı robotla açmaktadır. Sakın kanmayın 49,79, yazanlara biz kampanya yaptık 99 TL hemen bizi arayın.

Yamanevler Tıkalı Tuvalet Borusu Açma


Yamanevler Robotla Tuvalet Açıcı Servis

Ümraniye Yaman evler tuvalet açma kesin ve kalıcı sonuçlar üreten pimaş açma işlemleri sunmaktadır. Tuvalet giriş alanlarından başlamak üzere pimaş içinden video görüntüleri alabilecek kameralar kullanırız. Tüm bunları lavabo gibi kanallar içinde uygulamak mümkündür. Amaç ise sıkışan nesnelerin yerlerinin bulunması ve özellikle plastik boru içinde kırılma var mı ve anlaşılması için araştırma yapmaktır. Hafif yani belli bir seviyenin altındaki tüm boruların içinden su ile yıkama teknikleri uygulanabilir. Daha ileri düzeyler için bazı aparatların takılarak cihaz kolu ile çalıştırılması yine iyi sonuçların üretilmesini sağlayacaktır. Ümraniye Yaman evler tuvalet tıkanıklığı açma lağım borularında makineli gider açma gibi konsepti uzun süredir kullanmaktadır. Kanalizasyon boruları plastik malzemeden üretilir. Yani içine moloz yığını düşse bile hasar alabilir ve çatlama oluşturabilir. Atığa gelince belli doygunluktan sonra yeni kullanımlarda sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Kısacası oradaki nesnelerin uzaklaştırılması lazımdır. Bunu elde etmek için kanalların içinden müdahale gerekir. Kullandığımız uzun kablolara sahip robot cihaza monte edilip kanal yapısı içine gönderilecek bir açıcı başlık ile nesnelerin daha ileriye gitmesi her zaman sağlanabilir. Hız ve sorunun yok edilmesi kanaldaki doluluk oranına göre değişir ama gün içinde bitirilecektir.

Ümraniye Yaman evler tuvalet tıkanması açma
haftada birkaç defa tıkanan atık kanallarından yılda birkaç defa tıkanana kadar hepsi için ilgilenmektedir. Ortak konseptimiz yeni problemler oluşturmadan işin uzmanı cihazlar ile sorunu aşmaktır. Uygulama taktikleri kameralar ile atık türlerinin bulunası ve özellikle sistemlerdeki sıkıntılara göre 20’den fazla açıcı başlıklar ile onların ilerletilmesidir.


Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...