Mobilden Girenler İçinTıkla Ara

tel:05327364879

22 Kasım 2017 Çarşamba

Maltepe bağlarbaşı tuvalet tıkanıklığı açma 99 TL 0532 736 48 79 ROBOTLA

Maltepe bağlarbaşı tuvalet tıkanıklığı açma 99 TL 0532 736 48 79 ROBOTLA kırmadan tıkalı tuvalet açma servisi için bizi arayınız. Tuvalet tıkanıklığı açma fiyatlarımız 99 TL den başlamaktadır.

Maltepe Bağlarbaşı Tıkalı Tuvalet Açıcı Servis


Maltepe bağlarbaşı tuvalet tıkanıklığı açma  klozete düşen yabancı cismi çıkartan tesisat firması olarak özel cihazlar kullanmaktayız. Küçük gibi görünen yabancı cisimler tuvalet giderinde tıkanıklık sorunları için ilerde güçlü sorunlar oluşturabilir. Çünkü silindirli yapı iç kenarlarına atık yerleştiği anda giderek etrafına yeni duvarlar örülmeye başlar. Buna bazen çöken gider borusu, yabancı cisim mevzu olabilirken, kamera ile bulup, kanal içinde yakalama robotunun bir teli ile sabitleyip, tadilat olmadan geri çıkarttığımızı biliyor musunuz?  

Maltepe bağlarbaşı tuvalet açma  klozet giderinde kanal daralması olan yerleri kamerayla bulan servistir. Tuvaletin neden tıkandığı nasıl bulunur? Atık ile dolup taşan veya bir miktar doluluğu olan tuvalette geri gelen sular atıklar hemen göze çarpmaktadır. O alanı kamera başlığının seramik ve oradan gider içine yerleştirilen kısımdan gözlem ile bulunmasıyla geçilir. Metrelerce araştırmanın ardından aynı kısma kamerayı çıkartıp direkt atıklara dokunarak, kanalın orta ve yan kısımlarında titreşimler vererek aşağı yönlü giderlere geçmesini sağlayan robot cihaz kullanıyoruz. Bu cisimlerin ortadan kalkması, kanal içindeki tıkanmanın yok olması ve sorunsuzluk anlamına gelirken, kovalarca su dökerek ne kadar hızlı suyun ilerlediğini ekiplerimiz kontrol edecektir. 

Maltepe bağlarbaşı tuvalet tıkanıklığı açma  klozete düşen temizlik bezini kırmadan çıkartan firmadır. Klozet giderini, kanalını, içini, pimaşını görüntüleyerek kırmadan kamerayla açan firmalar olarak birinci sınıf ve hemen olumlu sonuçların alınmasından yanayız. Klozet pimaşında tıkanma var, nasıl açılır gibi klasik geleneksel tuz ruhu, karbonat gibi karışımları kesinlikle uygulamadan sorunu kökten düzeltecek, tadilat yapmadan pimaşı açan firmalar olarak bizimle hemen iletişime geçiniz. 

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79

Esenler tıkalı tuvalet açan tesisatçı firma telefonu 0532 736 48 79 kırmadan robot makineli cihazla tıkalı tuvalet gideri açılır ve kamera ...